onsdag 27 juni 2012

Joel har blivit storebror

I måndags föddes våran dotter Julia, 3205gram och 47cm kort. Det hela började med igångsättning men efter 4 timmar med ett Ctg som inte var godkänt så blev det akutsnitt. Precis som dom misstänkte pga Ctg så hade lillan blodbrist. Men pigg och go, fick ligga hos mig en liten stund innan dom gick med henne till neo. Där genomgick hon ett blodbyte som gick fint. Sedan dess har hon solat intensivt tills idag då hennes värden blivit bättre och vi fick bli förflyttade till Borås. Jag har blivit inskriven på Borås bb och Julia ligger på Borås neo avdelning. Och vilka fina rum, allting är renoverat. Hade väl hellre åkt hem men det här får gå så länge. Imorgon blir jag nog inskriven på neo istället.

Ska försöka vila ikväll och inatt, har ganska så ont. Kommer inte bli lätt att komma hem till Joel som vill bli buren. Vi är iallafall väldigt lyckliga och längtar tills vi får vara tillsammans som en familj.

3 kommentarer:

  1. Grattis och lycka till med lillan!
    L.

    SvaraRadera
  2. Stort Grattis! Skönt att höra att allt gått relativt bra. Ta hand om er och passa på att vila upp dig under bb vistelsen.

    SvaraRadera