söndag 11 mars 2012

Två bra nätter av tre..

Natt två gick väldigt smidigt. Joel vaknade 05.15 första gången. Gick dessvärre inte att få honom till att somna om, vilket jag kan förstå när man sovit många timmar och inte ätit på 10. Vid 06.15 gick vi upp. Han var inte hysterisk efter mat utan allting gick väldigt bra. Måste säga att jag var dödens trött under dom första timmarna igår, men efter en liten powernap när Joel sov middag så blev det bättre.

Inatt vaknade han inte en enda gång heller, utan slog upp sina grönbruna ögon vid halv sex. Gick inte att söva om honom denna gången heller, men han fick komma in till oss så gosade vi till strax efter sju.

Måste bara haft tur dom två senaste nätterna, han kan väl inte "lärt" sig efter en natt.. Men jag är väldigt glad att vi sluppit skrik och fått många timmars sammanhängande sömn i två nätter. Innan första avvänjningsnatten vaknade han ju ca 3 ggr per natt och åt en gång. Dessutom morgon vid sju, det var inte ok. Antingen har vi bara haft tur men jag hoppas det fortsätter såhär, kanske sover han lite längre för varje natt! :) Är så skönt att slippa gå upp och göra mat på natten iaf! Hoppas på ytterligare skrikfria nätter nu.. Snälla...?

Nu vilar jag lite efter en promenad på nästan 8km, Martin slipar och ska strax börja tapetsera. Blev inget gjort igår, Martin har jour och fick jobba nästan hela dagen och kvällen :( Hoppas inte den jäkla telefonen ringer idag!!

1 kommentar:

  1. Hoppas att de goda sömnvanorna håller i sig! :)

    Sv: Det går misstänksamt bra. Men nu har hon fått feber under dagen, så det vette katten hur det ska bli ikväll :S Men det känns bra och rätt iallafall :)

    SvaraRadera