tisdag 26 april 2011

Bra dag

Idag har vi haft en toppen dag med långpromenader, shopping på stan, spontanbesök och sol! I stan shoppade jag lite sommarkläder i storlek 74 till Joel. Visst är det svårt att klä dom små nu när det är så varmt ute? Idag var det body, tunna byxor och solhatt som gällde. Han var jätte varm ändå. Värmen har kommit som en chock och jag vågar inte ta av Joel för mkt trots att temperaturen står på 20grader.

Imorgon blir det långis och så ska vi hälsa på en kompis och henns söta dotter. Hoppas på sol imorgon med. Nä det är väl dags att hoppa i säng nu, lillen har svårt att komma till ro ikväll, han är så varm. Nu ligger han i "linnebody", hoppas han blir lite svalare och somnar gott.

1 kommentar:

  1. Hej! Ja det blir inte så mycket datortid numer - förstår inte hur man ska hinna dagtid då Mileon knappt sover något då. Sedan kvällarna vill man inte sitta framför datorn utan umgås med andra :-) Dagarna rinner på, och det är underbart att värmen o solen kommit!

    Låter jobbigt att han tar det så hårt med värmen, på Mileon märker man mer att det blir lite mer gnälligt men inte sover han nå mer för det inte ;-) Även om man önskade det ibland då han är dålig o sova dagtid nu.

    Visst är det svårt med kläder, än funkar det bra men snart dags att byta till kortärmat och shorts om han ska fortsätta bli så varm.

    Ser att vi har samma solhatt till våra killar - köpte min idag. Ha ha! Har andra hemma med men för stora, dem bara trilskas ner i ögonen på honom. Här blev det också inhandlat (idag) sommarkläder i större storlek. Behövligt.

    Kram!

    SvaraRadera