onsdag 9 mars 2011

3 månaders kontroll

Tänk att han har varit såhär liten? Åh vad fort det går.

Då har vi både varit på mammagruppen (första gången) och 3 Månaders kontroll. Mammaträffen var helt okej, jag var yngst såklart. Dom andra barnen låg snällt och stilla på mattan, Joel gjorde det en stund men han är alldeles för allert och medveten för att tycka det är roligt någon längre stund. Han satt och kikade på allting i rummet och dom andra bebisarna. Det märks att han suger åt sig allting, och han är lik mig = gillar när det händer saker! Temperamentsfull är han också, han vet vad han vill.

Efter det tog vi en promenad i snökaoset, ja det har snöat som tusan här :(

Sen var det dags för 3 månaders kontrollen. Han skrattade och log åt Bvc sköterskan hela tiden, goding!! Världens finaste kille är vad han är, duktig och stor är han också. Hela 64cm lång och 6690 gram :) Han ligger en kurva över medel och går upp jätte fint i vikt. På en månad har han gått upp 1kg.

Jag var riktigt nervös när det var dags för sprutorna, men Joel sa inte mkt. Gnällde till när hon stack honom men sen var han lika glad igen. Så snäll så!

Håller tummarna att det inte blir några biverkningar. Nu ska jag laga mat, pasta med lövbiff, lök och bacon. Mums!

2 kommentarer:

  1. Stora killen! Hoppas att han slipper feber av sprutorna!

    SvaraRadera
  2. Junie fick sina i måndags..hon störtgrät men sen gick det över rätt fort som tur var, hon hade lite feber och ont i kroppen men annars gick allt bra. Hon fick iofs paracet.. hur har det gått för den lilla sötnosen?

    SvaraRadera