lördag 19 februari 2011

Dop igen

Igårkväll åkte vi hem till Joels kusin och hans föräldrar. t tacos och drack lite vin. När klockan började närma sig 22 hade vi alla 4 väldigt trött ögon. Småbarnsföräldrar :) Joel skötte sig fint precis som han gjort ett bra tag nu. Det var skoj att kunna åka iväg och ändå följa sin rutiner som vi har hemma. Han somnade så gott i vagnen vid 21 tiden. Han vaknade inte ens när vi tog på han overallen och åkte hem.


Idag ska vi på dop igen. Själva dopet är ju dötrist, men fikat efteråt är ju alltid trevligt ;) Lilleman är lite förkyld tror jag, massa busar i näsan och hostar/nyser ofta. Men han verkar inte ha ont av det.

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Med tanke på att de flesta vänner slutat höra av sig sedan vi fick barn så blir det nog en kväll för oss själva. Visst är det dåligt? Man skaffar barn och tror att folk ska tycka det är kul, istället är dom inte ett dugg intresserade. Så dåligt!!

2 kommentarer:

  1. Ja nog är det trist alltid att det blir helt dött... jag har ju lyckats skaffat barn efter alla andra, så de flesta är klara o deras barn är stora - så en annan är inte intressant längre i vissa ögon. Bara upp till bevis vilka som är ens riktiga vänner som sagt! :-)

    Var i landet bor ni förresten?

    SvaraRadera
  2. Det blir väl så automatiskt, jag hoppas man hittar nya vänner i andra under mammaledigheten - ser fram emot föräldraträffarna som ska starta snart bland annat.

    Där ser man, en rejäl bit ifrån varandra med andra ord. Vi bor utanför Gävle om du känner till det? :-)

    SvaraRadera