lördag 19 februari 2011

Busar i näsan

Våran stiliga kille!!

Då var även detta doper avklarat. Gick fint, Joel är nog lik sin mamma - gillar när det händer saker och att träffa folk :) Bra det!!

Joel har inte sovit mkt idag, så han är väldigt trött. Plus en massa snor i näsan, ingen bra kombo :/ Men han har varit snäll ändå, än så länge ;)

Ikväll blir det ceasar sallad och kanske lite vin till det.

1 kommentar:

  1. Så stilig pojk!! :-D Snorbusar är ingen höjdare, ibland är det klurigt o få ut dem rackarna!

    Ja Gävle ligger på östkusten, vad kan det vara... knappt 20 mil norr om sthlm? inte heller så bra på avstånd o vissa platser, men Borås har jag varit till så det vet jag :-)

    Föräldraträff fick vi förfrågan om vi ville vara med redan första gången vi var till bvc, men de drar inte igång förräns i Mars - vi skrev alltså in oss på en lista för att "köa". Så det skulle komma ett schema på posten sa sköterskan på bvc när jag frågade sist.

    Mileon är född 3/12, några dagar innan Joel - men är nog några veckor efter i fas. Men det rätar ju ut sig eftersom - men man märker bara det lilla man läser om Joel på bloggen så är Mileon efter *ler*

    Ikväll skulle vi bara ha mys, åt lite middag och tagit det lugnt. Rätt skönt för Mileon är inte alls som han ska. Han skriker och kinkar som aldrig förr - det är så svårt o få han nöjd. Han har inte gjort nummer två på några dagar, kommer mest massa luft.. Så det är väl de som felar.
    Så just nu är det ingen vidare rolig kväll, jag sitter o "pausar" ifrån skriket - redo att göra kväller och hoppas han lugnar sig o inte knölar alltför mycket.

    Hoppas ni haft det lite trevligare med sallad o vin (om det blev det?)!

    SvaraRadera