lördag 28 januari 2012

Vattenkoppor

Lördag, grejat idag också. Såklart. Joel bjöd på lite sovmorgon som tur var. Han vaknade dock både vid 04 och 96. Men nu kanske vi vet varför han krånglat denna veckan. Vattenkoppor. Oj vad prickig han är våran lilla plutt. Tycker såååå synd om honom :( Det ät så många så att dom flyter ihop på vissa ställen. Han drog sig i tröjan och kliade sig på magen nu på kvällen, jag håller tummarna att han sover gott inatt. Jag hoppades att hans ansikte skulle klara sig men när jag la honom hade han fått två på hakan också. Att det kan gå så fort, imorse såg vi inget och nu på kvällen var hela han full av prickar. Det skulle inte ens gå att räkna dom.

Blir att isolera sig ca en vecka nu. Lika bra att han får det nu innan förskolan och bebis kommer såklart, men det känns ändå i hjärtat. Hade jag kunnat byta med honom så hade jag gjort det direkt. Prinsen.

1 kommentar:

  1. Hoja, hoppas att vettkopporna gett med sig nu. Skulle vi få veta att någon i vår närhet har, så skulle vi åka dit direkt och hoppas att Astrid får göra bort det nu när hon är så pass liten.

    Sv: Tack tack, vi har vetat det i en vecka nu, så det känns långsökt att det skulle vara det som påverkat hur jag mått tidigare..Men vem vet :) Är i vecka 7 nu, så vi ligger en bra bit efter er..Men det ska bli kul att ha två små samtidigt som er :) kram!

    SvaraRadera