fredag 30 september 2011

Fina fredag!

Sol sol och massa sol. Underbart! Älskade Fredag! Vi startade dagen med en promenad runt i området, 5km blev det och Joel satt som ett litet ljus hela tiden. Super duktig. Det är så skönt när man kan gå en runda på dagen med Joel och Haley och slippa stressa iväg så fort Martin kommit hem för att hinna med Haley.

Efter promenaden busade vi och myste på Joels rum. Förra Fredagen fick Joel en lektunnel (149kr, Ikea). Den är poppis! :)

Sen blev den en kort powernap för Joels del, 30 minuter kanske. Det resulterade i en trött Joel. Vi tog oss iallafall till stan , köpte mockasiner på Polarn & Pyret. Hämtade en pedistal som min vän Liza gjort, helt underbart fin. Den kommer passa perfekt i våran hall. Efter stan åkte vi hem till mamma och pappa där det bjöds på underbart god lunch - Stek, potatis och sås. Mums! Fick öven nybakda krämbullar :)

Väl hemma stenslockande Joel i sin säng, jag sitter här och Haley ligger ute :) Nu längtar vi tills pappa Martin kommer hem. Saknar honom! Tror vi ska gå en sväng till lekplatsen då :)

Puss&kram - ta hand om varandra!

Jag och Martin i San Fransisco för ett par år sedan. Underbar resa där vi bilade längst kusten!

1 kommentar:

  1. Låter verkligen som en bra Fredag, Fredagar gillas!! :-)

    Har lagt till dig på facebook nu iallafall, har tänkt tanken att fråga vad du heter i efternamn men minnet är bra men kort ;-)

    Ha en skön helg nu!! Massa mys! KRAM!

    SvaraRadera