måndag 18 juli 2011

Äta tillsammans

Hur gör ni med måltider? Äter ni alltid tillsammans med erat barn? Jag tycker det är svårt, vi äter inte på samma tider och när Joel är hungrig då är han HUNGRIG! Sen är det inte ofta han kan smaka på våran mat då det är mjök i det mesta man lagar. Men lite rån brukar han få när han sitter med oss vid bordet. Jag måste bli bättre på att göra måltiderna till en mysig stund, att vi äter tillsammans! Men det blir nog lättare när han blir äldre..

2 kommentarer:

  1. Så roligt att han sa MAMMA! Här låter det mest mammmm mam mammmh. Inget riktigt "mamma" ännu :-)

    För det mesta äter vi lunch ihop åtminstone, det är väl det som prickar bäst ihop med våra mattider. Han får sitta med till bordet de gånger han själv inte ska äta, men vi - han är fortfarande inte så mycket för rån, majskrok och sådant utan nöjer sig med o pyssla med någon leksak medans och spana in oss - än så länge!

    SvaraRadera
  2. Hejsan
    Har följt din blogg ett tag och jag har en son som är sju månader, därför lite roligt att följa er.
    Tycker också att det är jätte svårt med måltiderna. Tycker det är svårt att passa in våran måltid med hans, tycker också det är svårt att göra mat till oss som han kan äta utav. Försöker dock passa in något mål på dagen så vi äter tillsammans, och sen gör jag mat till honom och fryser in som jag sen tar fram till lunch. Tror också det kommer bli lättare då de kan äta mer "vår" mat då faller det nog mer naturligt..

    SvaraRadera