måndag 2 maj 2011

Återbesök och utveckling

Joel sover och jag njuter av egentid. Idag ska vi på återbesök till läkaren, vet inte riktigt vad vi ska göra men det handlar om hans allergi. Antar att vi ska prata lite och så väger hon honom säkert, det gjorde hon sist. Skulle inte förvåna mig om han väger över 8kg nu! :) På Torsdag ska vi till BVC också, så det är mycket besök för hans del denna veckan. Fast det är bara roligt!

Det märks att Joel blir äldre och utvecklas hela tiden. Han sträcker sig efter leksaker, ligger på mage och leker, rullar runt. Ligger han på skötbordet så sträcker han sig efter klistermärkena som sitter på skötbordet. Han vill mer och försöker. Han blir förbannad när han inte lyckas ;) Sen är han väldigt rolig, för han rullar över på mage och blir skitförbannad för att han ligger på just mage, vänder jag honom till rygg igen så rullar han tillbaka och blir förbannad igen haha. Knäppis! Håller man honom i händerna så ställer han sig upp. Han älskar att sitta i gåstolen och i sin matstol, i den kan han sitta och leka med sina leksaker länge. Babysittern är inte så jätte rolig längre men den funkar helt ok att sitta i också.

Han orkar vara vaken lite längre, ibland upp till 3 timmar men då är det för att det händer saker, ibland vill han sova efter redan i.5 timme om han inte sov tillräckligt sovpasset innan. Han somnar själv i sin säng både dagtid och vid läggdags på kvällen. Verkligen SÅ skönt, det gör att man får mer egentid. Våran kille har börjat bli stor, och det är SÅ rolig att se hur han utvecklas. Man blir så stolt!!!

2 kommentarer:

  1. Det är så kul när man märker hur de växer intellektuellt :) Astrid har utvecklats massor senaste tiden, men tagit ett steg tillbaka när det gäller vändningarna. Hon lägger sig platt på mage/rygg och rör sig knappt ur fläcken, tror att det blivit lite väl mycket famntid då vi varit hemifrån och alla rycker i henne.

    Jag tycker veckorna går så himla fort när man har mycket inplanerat, så det är ju både bra och dåligt :) Skönt att ha någon liten grej varje dag iallfall tycker jag :)

    Sv: Nu när hon sover så himla dåligt slocknar hon ofta efter att hon ätit, vilket gjort att man ofta får ha en sovande bebis i famnen. Mycket mysigt! :)

    SvaraRadera
  2. spännande o se hur pass lång han blivit o tung ;-) Vi får veta på bvc på fredag. Visst är det roligt o se allt det nya dem lär sig - på en natt har dem hittat på något nytt känns det som - det ska givetvis övas på resten av dagen. Ha ha!

    SvaraRadera