tisdag 12 april 2011

Ny vagn

Ja det får bli en ny vagn, eftersom vi inte kan ha Joel emot oss med våran vagn - och det vill jag gärna! Så letar nu efter en smidig men stadig vagn. Med tanke på att vi har lite plats i bilen pga hundburen så får den inte ta för mkt plats. Vi var och kollade på en Teutonia idag men den var verkligen inte smidig när man fällt ihop den, undra hur dom hade tänkt sig när dom gjorde den. Någon som har förslag på vagn? Vill inte ha någon med små hjul, vi går ju mycket i skogen.. :)

6 kommentarer:

  1. Hm.. Har aldrig hört att man har en vagn med bebisen bort från en.

    SvaraRadera
  2. Ja fya.. ja hade ju "bokat möte" me den till efter sommaren, men den ville vist komma något tidigare ;)
    Nej inga syskon än hehe.

    SvaraRadera
  3. Är inte till så stor hjälp tyvärr.. Tycker teutonian är en bra vagn, men dum ihopfälld. Iaf vår trehjuling. Har inte sån stor koll på smidigs andra vagnar. Bäst är nog o åka till en barnbutik o be om hjälp.

    SvaraRadera
  4. Jag är nog inte heller till så stor hjälp tyvärr :( Vi tycker om Emmaljungas modeller men den vi har tar mkt plats i bilen fast vi har juh inget hundbur så för oss fungerar det bra men det skulle juh inte gå för Er tyvärr! Hoppas Ni hittar ngn bra! :)

    SvaraRadera
  5. Jag rullar ju på en Emmaljunga City Cross, men den kan nog inte klassas som smidig då den är ihopfälld..Väldigt nöjd är jag dock! Mycket smidig för att vara en fyrhjuling med stora hjul :) Tror också att det är bra att åka till en barnbutik med stort sortiment och kolla, då kan ni ju prova så att den går in i bilen också :)

    SvaraRadera
  6. Bugaboo Cameleon, den är guld! Och den fungerar fint i skogen också..för det finns snöhjul att köpa till som är grövre. Men den har mindre hjul i fram som är 360grader vridbara och som är super verkligen, den är jättelätt att fälla ihop och den tar inte mycket plats, vi älskar vår bugga till vanvett! :) Den är aningen dyr men som kompensation så får man en superbra vagn verkligen, och den går att vända så som man vill ha den, mitt under färd om du känner för det! :)

    SvaraRadera