fredag 11 mars 2011

Inbrott

Inatt hade Joel både massa busar i näsan och bajs i blöjan, så i ca 1.5 timme var vi igång med både det ena och det andra. Sen la jag honom jämte mig så somnade vi om till klockan kvart över sju. Det är Joels nya rutin, att vakna vid sju. Attans, jag som tyckt att åtta varit så perfekt. Men man får inte allt man vill här i livet ;)

Idag har vi både varit och hälsat på Joels mormor och morfar och varit i stan en sväng. Joel charmade sin mormor och morfar med en massa härliga leende, sen visade han hur duktig han var på att ligga på mage.

I stan köpte vi krokar till hans rum, jätte häftiga stjärnor med knoppar på. Kommer passa perfekt i hans fina rum. Tog en sväng in på systembolaget också, köpte några päroncider som jag och Martin ska smaska på ikväll till lite kex och ostar. Vi hade först tänkt grilla, men det var innan det började snöa igen :(

Får se om vi kan ta oss ut på en promenad om en stund, jäkla skit väder.

Förresten, igår kväll knackade en polis på hos oss. Det hade varit inbrott i ett av grannhusen. Obehagligt. Men tar dom sig in hos oss så får dom sig ett nyp i rumpan av Haley :)

2 kommentarer:

  1. Det lär dom få ;)
    Visst, inbrott börjar bli mer vanligt men inte så vanligt ändå. Och de går ju in som oftast är folk kanske inte är hemma. Tråkigt när ens tillhörigheter försvinner men bättre än att möta dem.

    Hoppas ni får en trevlig kväll med cider ost. Själv är jag ett fan av brie ;)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fy då.. :/
    Vi skaffade larm i veckan nu så vi hoppas att de blir skrämda av åtminstone skyltarna..sen drar larmet bra igång om de tar sig in.
    Hoppas ni får en mysig kväll!

    SvaraRadera