tisdag 15 mars 2011

Babysim

Då var det bokat, babysim söndag vecka 12. Oj så nervös jag blev nu haha. Men mysigt att det är en söndag så både jag och Martin kan gå tillsammans med Joel.

Det är så mkt som ska klaffa bara, mat och sömn innan han badar. Men det är bara att hålla tummarna :)

2 kommentarer:

  1. Mysigt med babysim! Hoppas det funkar bra med allt som ska klaffa - här har dem babysim på söndagar, gruppstarter varje halvtimme så man kan hoppa på under dagen när det passar en o sin bebis. Dock inte kommit till skott ännu för det, men sugen är jag o prova på några gånger :-)

    Och solresa ja, det är ju aningens smidigare när dem börjar bli lite äldre o ta med dem. Men jag är inte den som inte låter bli o leka med elden ;-) Är så grymt sugen när vi inte kunnat rest på ett tag.

    Blir så ledsen o läsa ditt andra inlägg om dina föräldrar, gör ont i mig att dem inte mår bra! Har ju levt med en mamma som successivt blivit sämre i våra ögon, och knappt orkat med o umgåtts på slutet innan hon dog. Dem åren var en sorg i sig att hon aldrig skulle vara densamma, och att man blev så begränsad. Stor kram till dig!!

    SvaraRadera
  2. johanna larsson17 mars 2011 kl. 22:10

    Hej! Jag brukar läsa din Blogg, jag här själv ett barn som är 5 månader, när får/kan man börja på babysim? :) Tack för en trevlig och rolig blogg.

    SvaraRadera