tisdag 1 februari 2011

Storlek 56

Ja då var det dags att plocka bort storlek 56, fast det kunde jag gjort redan för någon vecka sedan. Just nu används bara storlek 62, och det har han gjort ett "bra tag". Han är ju en lång kille :) Så hej då säger vi till "bebis kläderna", så känns det nämligen, att allting under 62 är för "bebisar", och även om Joel fortfarande är bebis så känns det inte så. Han känns så stor nu! :) Mamma pojk!

3 kommentarer:

  1. Ja det är lite sorgligt när man måste byta storlek, Mileon kör redan H&M's 62 på bodys - men dem är ju små i storlekarna. Annars är vi inne på 56.

    200ml per måltid är inte illa! Stadig bit blir Joel ;-) Här ammas det mest och vid ersättning får han i sig ca 150ml - tror han blir trött och "ger sig" pga nappen som vi valt att ha storlek 1 på så han inte blir bekväm o inte vill ta bröstet sedan.

    Här äts det var 2-3 timme i vanliga fall nattetid, så det blir ju ju minst 3 mål. Får se hur det blir nu när jag ska ge han båda brösten, om man får lite längre emellan - är ju på tiden att lite förändras. Skulle även vara skönt för mig - men det är ju bara av bekvämlighet, man vänjer ju sig att knappt få sova.

    SvaraRadera
  2. Tack :P

    Ja de kan ja tänka mej :)
    Ska nog bli skönt att komma ut å röra på sej lite sen igen.. men blir nog att vänta nån dag till, är lite segt att gå fortfarande hehe.

    SvaraRadera
  3. Oj, redan?!
    Hur stor var plutten när han föddes egentligen?
    Junie var ju jätteliten och hon kom ju den 8 december.. :)
    Hon är iofs 57 cm lång nu men vissa kläder har hon fortfarande i 50, andra i 56 och vissa t o m i 62..lite olika vart de kommer ifrån. Tänk om jag vetat det när jag köpte kläder i början.. ;)

    SvaraRadera