lördag 1 januari 2011

Lillebror

Haley och "lillebror" Hon är så go emot honom. Häromkvällen så var han så himla ledsen, skrek så han knappt fick luft. Då gick hon fram och la upp både tassarna framför honom i soffan och bara tittade på honom som om hon ville hjälpa till. Hon är världens finaste syrra!!

1 kommentar:

  1. men så sött!!

    Här har katten våran rusat BORT vid skriken, men de senaste dagarna kommer han inrusande i det rum Mileon är i och bara står o tittar förbryllat på honom.

    Är väl svårt o ruska av sig vad andra tycker o tänker gällande amning eller ej. Jag lever i liten kokong så när jag läst din blogg några dagar/veckor så förstod jag inte riktigt hur ni lyckades avlasta varann genom att kliva upp o låta den andra sova. Sen när du skrev att ni gav honom 30 ml mer så föll polletten ner att du inte ammade. För mig är det huvudsak mamma o bebis mår bra av valet - sen bryr jag mig inte för mindre. Har själv funderat på att introducera flaskan så smått, att ha till hands vid de tillfällen jag inte kan komma att vara tillgänglig - har en hel del tandläkartider framöver och det funkar inte riktigt praktiskt att ta med honom. Bara det oroar mig lite hur andra tycker sig om det - det är ju mer av bekvämliga o praktiska ting jag funderar på lite flaskmatning då och då - så förstår att det är svårt o inte bry sig vad folk tror o tycker...

    Du är bästa mamman för Joel, naturligt eller inte med amning - det är ju olika för alla, jag tyckte också det var jobbigt med amningen i början - mådde så psykiskt dåligt, och mjölkproduktionen var usel länge innan den kom igång ordentligt. Dock sondmatades han upp resten så han led ju inte för det, men ändå.

    SvaraRadera