söndag 14 augusti 2011

Hemma

Då var vi hemma igen efter en trevlig helg i Varberg. Full rulle hela dagarna. Spelade finsk kubb, grillade och hade det mysigt. Joel ägnade sig åt att sitta på gräset och leka med leksaker och titta på dom andra barnen såklart. Igår kväll åt vi på resturang. Alla barnen satt snällt i sina matstolar medans Joel skulle "krypa" runt på golvet. Överlycklig var han. Han älskar verkligen att undersöka och hitta på bus. MEN vilket temperament han har, att byta blöja är ett projekt då han inte ligger still en sekund. Att ta på kläder är jobbigt, sitta still i famnen. Ja allting som innebär att inte leka är jobbigt. En riktig liten busunge är han. Bara ett sömnkrig på hela helgen iallafall, det var skönt.

Blev en sväng förbi Ullared på vägen hem, Joel började med att kräka ner hela sig själv och halva mig. Jippie. Självklart låg alla reservkläder kvar i bilen. Det var bara att ta av honom alla kläderna och gå ner till barnkläderna och välja ut en body, plockade av prislappen och på med bodyn på Joel. Det såg nog rätt illa ut ;) Men vi är ärliga och tog såklart med prislappen fram till kassan och betalade för den. Blev annars inte så mkt shoppande, inte det lättaste att gå där inne med barnvagn och försöka titta på saker. Folk precis ÖVERALLT!

Var väldigt skönt att komma hem till huset igen och det ska bli underbart att få sova i sin egna säng! Imorgon är det dags för BVC, ska bli så roligt att se hur mkt han växt. Jag gissar på 76.5cm lång och 9750gram. Blir ett inlägg imorgon när vi varit där, så får vi se om jag har rätt. Sov gott! Natti natti...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar