måndag 13 juni 2011

Lugn dag

Sötast i världen

Godmorgon mamma klockan sex.. Jäsp.. Men vi gjorde morgon vid halv sju. Har precis kommit in efter en morgon promenad. Vädret var kanon när jag gick men nu har det blivit sämre, jag som hade tänk lata mig i våra nya solstolar idag. Får ta tag i städningen här hemma istället. Annars blir det en lugn dag idag, en lugn vecka. På fredag går Martin på semester, 4 underbara veckor. Det ska bli härligt, härligt!!

4 kommentarer:

  1. Så skönt med semester tillsammans! Ska ni hitta på något roligt? :-)

    SvaraRadera
  2. Skönt med en lugn dag! Och ännu skönare att ni snart får ha pappan hemma i fyra veckor! :)

    Här är det molnigt och småtrist, så jag gör som du och tar tag i hemmet istället för att vara ute. Då är det bortgjort om det nu skulle bli fint imorgon :)

    kram på er

    SvaraRadera
  3. När det gäller maten har hon varit en liten dröm från dag 1! Duktig på att äta, ingen hejare på att sova..Men man kan ju inte få allt ;)

    Tror du att Joel förknippar äta med ont/dåligt i magen då han har så jobbigt med maten? Har dom sagt ngt om det på sjukan/BVC?

    SvaraRadera
  4. Mysigt med lite trippar hit och dit! Sverige är verkligen fint, jag förstår inte dem som reser utomlands sommartid - det kan man göra när det är ruggigt o slaskigt istället ;-)

    Åh, en som är dålig på o planera..? Då är nog han o jag rätt lika varann på det. Men ändock kommer vi iväg på tre vändor. Först ut blir Åland en vecka, sedan blir det Göteborg/Orust och sedan en sväng till Dalarna (Leksand). Mycket bilande hit och dit, men de ska nog gå fint hoppas jag.

    SvaraRadera