söndag 19 juni 2011

Låsa?

Ja som många andra så funderar jag på att låsa bloggen. Jag har en hel del läsare men inte många "ger sig till känna". Jag vill kunna vara mer privat än vad jag är nu, för egentligen så är jag väldigt öppen och har inga problem med att dela med mig, överhuvudtaget. Men eftersom jag inte vet vad det är för folk som läser så tvekar jag ibland när jag skriver. Därför finns tankarna om att låsa, men gör jag det så tappar man automatiskt läsare också. Delade känslor..

6 kommentarer:

  1. Ja det är svårt det där och komma fram till hur man ska ha det.

    Funkar det inte o låta Joel sova i vagnen när han vill sova om ni är borta? Så gör vi om det är för stökigt eller inte finns möjlighet att lägga honom någonstans. Ibland blir det lite knas och han absolut inte kan få ro o somna då, man kan ju inte missa något liksom ;-) Jag vill inte känna mig låst på något vis bara för de små ska sova. Här funkar det bra iallafall, är glad att det går så bra.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag har haft sånna perioder jag med ett tag. Fast nu på senaste åren har jag blivit duktigare. Framförallt med frukosten, utan den fungerar jag inte :)

    SvaraRadera
  3. jag läser ju och ska du låsa vill jag hänga med!
    Joel är en sån plutt med ett underbart leende
    jag blir alltid glad när jag ser honom!
    stor kram

    SvaraRadera
  4. Bara jag får lösenordet så får du gärna låsa för min skull :) Vet hur trist det är att ha många besök, men få kommentarer. Har samma dilemma. Har dock valt att inte låsa, det som är för känsligt skriver jag helt enkelt inte om.

    Hoppas du mår bättre snart!

    SvaraRadera
  5. Precis som du skriver så vill många läsare vara anonyma..svår balansgång hur man ska göra, besökare och kommentarer gör ju bloggandet lite grann till vad det är :)

    Så mysigt ni ser ut att ha haft det, ÄLSKAR när Astrid somnar i famnen :) Hoppas att du vaknar piggare imorgon :)

    Sv: Inte nog med att hon är söt, hon är en jäkel på att köra lastbil också ;) Det ska bli så kul när badrummen än färdiga, ser framför mig hur jag flyttar in där och inte kommer ut på flera dagar ;)

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jag är en sådan där hemlig tjuvläsare som aldrig kommenterar, men nu kan jag väl passa på att säga jag tycker mycket om din blogg och hoppas att den förblir olåst :)

    Joel är nog ett av de sötaste barnen jag sett någonsin för övrigt. Håller med Siri, man blir alltid glad när man ser honom.

    Ha det bra!

    SvaraRadera