måndag 6 juni 2011

Joel 6 Månader

Grattis Älskade unge, 6 månader idag. Ett halvår. Vart har tiden tagit vägen? Om lika lång tid är du ett år, kanske går du då. Mamma och Pappa älskar dig obeskrivligt mkt.

Nu sover du nästan hela nätterna, ibland vill du äta runt 05-06. Du somnar själv i din säng vid halv åtta på kvällarn. Du äter en portion gröt på eftermiddagen, resten av dagen är det ersättning som gäller. Vi ska snart börja introducera smakportioner igen. Stark är du, lyfter huvudet och kikar runt omkring dig när du ligger på rygg. PÅ mage trycker du upp kroppen med händerna, du riktigt stäcker på dig, som om du gör armhävningar. Lyfter och parkar med benen gör du också, du vill gärna ta dig framåt men än har du inte kommit på hur. Runt kan du åla, i cirklar. Sitter har du gjort i några veckor, men då framåtlutat med stödet på händerna. Dom senaste dagarna har du börjat sitta mer ordentligt, nu dröjer det nog inte länge innan du kan sitta helt.

En sprallig liten skit är du, vill att det ska hända något hela tiden. Du skrattar, spänner dig av glädje, du har så mycket personlighet. Det ska bli spännande att se hur du kommer vara om 6 månader. Jag tror att du kommer vara en väldigt bestämd liten kille ;)

MAMMA ÄLSKAR DIG!

2 kommentarer:

  1. Grattis fina Joel!!

    Har också likadan fäll och den håller dock inte kyla så värst bra som dem säger att dem gör. Mileon klarar inte av att ha den i vagnen. Har sytt några tunnare "dynor" att skifta emellan, enkla att ta bort och tvätta. Här får vi använda selen varje gång, Mileon vill gärna upptäcka världen utanför vagnen annars ;-)

    Här är vi annars hack i häl som vanligt!

    Kraaaaam!

    SvaraRadera
  2. Ja det är så klurigt det där, man får pröva sig fram - vi kan knappt ha kläder på honom när det blir varmt, så får man svalka av dem med något dopp då och då. Ska snart plocka fram hans pool (som mamman också får plats i).

    Nej vi har inte sänkt ner sängen ännu då han inte kommit underfund med den biten, men det står väl inte på!

    SvaraRadera