fredag 25 mars 2011

Feber

Idag har det verkligen varit en busy dag!

Klockan nio imorse åkte vi hemifrån, hälsade först på hos mamma och pappa. Tog en fika och pratade lite. Joel satt i barnstolen och pratarde med sin mormor och morfar. Dom blir så glada när vi kommer och är dom glada så är jag glad.

Efter det åkte vi in till stan. Först ett besök hos vetrinären med Haley, nu var det hennes tur att ha öroninflammation. Stackars min tjej. Hon pep och gnällde när han gjorde rent öronen. Nu har hon fått medicin iaf.

Joel passade på att bajsa hos vetrinären, så det blev ett smidigt byte i bilen. Eller rättaresagt OSMIDIGT! Åkte sedan vidare till coop för att handla lite. Joel kikade och tittade på allting omkring. Spännande med nya ställen.

Efter alla måste så var det dags för Haley att få sin dagliga långpromenad. Joel var så himla trött och somnade som en klubbad säl i vagnen. Det är så himla härligt att promenera, det är ett måste varje dag!

Tycker så synd om lilleman som har det jobbigt med tänderna. Han har det speciellt jobbigt sen eftermiddag/kväll. Då vill han vara nära och vill helst inte sitta själv. Som tur är så skriker han inte, men gnäller och har händerna i munnen. Ikväll har han dessutom feber :( Blev ett bad, sen pyjamas och mys i min famn. Han sover nu, men vaknar till ibland och är ledsen. Våran lille pojk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar