söndag 20 februari 2011

Flytta?

Ja som ni vet flyttade vi till huset i Juni förra året. Nu börjar både jag och Martin inse att det inte blivit som vi tänkt oss. Huset känns lite litet och vi är osäkra på om vi trivs i samhället. Vi älskar lugnet, men vi känner oss båda ensamma här "ute". Samtidigt vet vi inte vart vi skulle vilja flytta istället. Vi saknar att kunna till kompisar, spontana besök och samhörigheten som man hade i stan. Här ute har vi nästan inga och alla besök har bara trappats ner. Vi åker gärna och hälsar på hos andra, men är trötta på att vara dom som kommer med iden att ses.

Samtidigt så är jag uppvuxen här och vi vill både bo här, men vi är både otroligt sociala och kommer det fortsätta såhär så kommer vi nog flytta. Men det dröjer, vi måste ge det en chans till först. Vintern är ju inte särskilt rolig, snart är sommaren här och då kommer nog allting kännas mycket roligare(?) ..

Ja det är inte lätt.. Allting blir inte som man tänkt sig..

3 kommentarer:

  1. Lite tråkigt.. men det där med att knappt någon besöker er, det beror nog inte på vart ni bor. Ert samhälle är ju knappast världens ände... Lite dåligt faktiskt. Hoppas det ändrar sig, men annars flyttar ni bara :) Det är inte hela världen. Hemmet skall man må bra i.

    SvaraRadera
  2. Så känner jag nu med när jag o sambon flyttade från stan, nu kollar vi lägenhet där för att flytta tillbaka :)

    SvaraRadera
  3. Martina - Där har du nog fel, varför hade vi fler besök och träffade mer folk när vi bodde i stan. Tyvärr spelar det roll vart man bor. Folk är lata idag och orkar inte ta sig utanför stan.

    Emelie - Ja det blir inte som man tänkt sig. Blir ingen lägenhet för våran del iaf, och husen i stan är sjukt dyra :/

    SvaraRadera