söndag 16 januari 2011

Ullared

Gissa när lilleman ville gå upp för dagen? Kl halv åtta imorse, då hade han sovit i 16 timmar, ja alltså han hade ju vaknat för att äta imellan, eller vaknat och vaknat - halv sovit när han ätit och sedan somna om helt igen. Vi hade ställt in oss på en jobbig natt, men icke.. Martin tog honom första passet så jag fick sova 5 timmar i sträck, jag hade kunnat gå upp sen men klockan var bara 04 och det hade varit dum att gå upp så tidigt ;). Man märker att man inte sover så mycket när man är såpass pigg av bara 5 timmar :)

Dagen har vi spenderat i Ullared, väldigt lite folk. Vi hade faktiskt med oss Joel, vilket vi inte tänkt till en början men efter gårdagens bök på dagen så bestämde vi oss för att ta med honom ifall han skulle böka, då är det bara mamma som gäller.

Han var så himla duktig och snäll. Låg vaken länge i vagnen och bara tittade och var jätte nöjd, så roligt att se hur han följde med blicken och drog massor i smile banden :) Sen började ögonen rulla och då vet man att det är dags att söva honom, annars blir han en tjurig kille, hans sömn är SÅ viktig.

Nu är vi hemma, trötta och nöjda efter en kanon dag. Strax börjar One tree hill, sen ikväll är det solsidan :) En bra tv kväll med andra ord. Hoppas eran helg har varit toppen! Ta hand om er..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar