torsdag 16 december 2010

tankar och funderingar

Idag har Joel sovit jätte mycket, knappt varit vaken någonting. Han planerar väl att sysselsätta sin mamma och pappa inatt istället ;)

Allting gick jätte bra när Bvc var här, Joel har gått upp ca 200gram och vägde nu 3570gram, våran stora pojk! Han fick massor av beröm för att han var så fin! Vi hade skrivit upp en hel del frågor som vi fick svar på, skönt! Jag frågade hur länge man var tvungen att isolera sig, och hon tyckte absolut vi kunde tex åka och handla tillsammans, men att vi inte behöver göra det när alla andra gör det, tex efter 16. Tror ni jag blev glad, så imorgon ska vi åka in till stan och handla mat alla 3. Allting handlar om sunt förnuft och jag skulle tex aldrig åka till knalleland (köpcentrum) nu när det är så mkt folk där innan jul.. På tisdag ska vi åka till stan och klippa oss, men då kommer vi inte gå in i några affärer med honom utan han får vara med någon av oss ute i barnvagnen..

Jag och Martin funderar väldigt mkt på det här med faddrar, vilka man ska välja. Just nu har vi inte en aning. Vi känner inte att det finns någon som brytt sig såpass mycket om att han kommit till världen att den/dom "förtjänar" att få den titeln. Vi trodde det skulle komma naturligt och vi skulle veta vilka som skulle få den rollen, men icke. Känns jätte svårt, och tråkigt faktiskt. Nu är han inte så gammal än, men vissa borde visat lite mer intresse.

Nu ska vi ge Joel mat och laga mat till oss själva..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar