torsdag 25 november 2010

Lugn dag

Idag vaknade jag sent, eller Martin ringde och väckte mig halv tio. Jag låg vaken länge inatt. Hjärnan går på högvarv när jag ligger vaken, tänker på kejsarsnittet, pyret, tiden efter och hur det ska bli. Inte lätt att somna om då :) Idag blir det en lugnare dag än igår, ska ta en långis i eftermiddag med Haley, annars är det mest soffan som gäller. Ikväll ska vi hämta en fotölj som vi ska ha i barnrummet, så jag kan smita in dit och amma om vi har besök ;)

3 kommentarer:

  1. Spännande! Och inte har du sagt när det blir av heller! ;-) Håller en på halster sådär, ha ha!

    Smart med en fotölj i barnrummet, så kan du sitta skönt också.

    Magbilderna va fina som alltid! Nu ser du ju stor ut! *ler*

    SvaraRadera
  2. Det känns helt ok att få en ny BM så här sent, tycker nästan att det ska bli lite spännande! :)Jag ser det som en bonus, att få höra 2 BMs olika råd osv. Förstår du hur jag menar?

    Kan förstå att du börjar känna dig osmidig, för det är fan inte lätt att leva med en stor kalaskula! Men fint är det! :)

    SvaraRadera
  3. Tror du inte alla vill se dina bröst? Ha ha! Nej då, men det är ju lite för privat.. Tror dock att jag är blyg i början med offentlig amning - men kommer amma mer öppet senare.

    Joho, du har visst stor mage nu! Tycker den växt på sig rejält sen sist.

    Jadu... huruvida nästa steg blir för en annan med bebis på tvären - det var så diffusa svar som vanligt av barnmorskan. Tänkte skriva ett eget inlägg om det sen i bloggen. Den som lever får se!

    SvaraRadera